fbpx
HomeVan StaverenWerken bijFoodspecialist Horeca

Full time

Foodspecialist Horeca

Wij zijn per direct op zoek naar een energieke foodspecialist met passie voor lekker eten, drinken én klantbeleving!

Bij Van Staveren laten we onze gasten genieten van echt lekkere dingen, zoals heerlijke broodjes, ambachtelijke Pinsa’s en verrassend lekkere koffie. Dit doen we vanuit onze bemande locaties en met ons eigen horecaconcept Jitha’s deli.

Wat ga je doen?

Als Foodspecialist Horeca ben je verantwoordelijk voor de gehele eten en koffie propositie binnen Van Staveren. Je krijgt de unieke kans om het bloeiende horecaconcept Jitha’s verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Met jouw kennis en passie voor food & drinks geef je Van Staveren een extra impuls op dit gebied. Je bent de drijvende kracht achter het bedenken en implementeren van vernieuwende ideeën. Je hebt een hands-on instelling, zelf de mouwen opstropen en aanpakken. In nauwe samenwerking met de directie geef je vorm aan de toekomst van Jitha’s en speel je een cruciale rol bij het verwezenlijken van onze ambitieuze (horeca) groeidoelstellingen.

Wat breng je mee?

  • Ruime ervaring in de horecabranche, bij voorkeur in een rol als foodspecialist
  • Commerciële instelling; op basis van data de processen en resultaten verbeteren
  • Ervaring met projectmanagement
  • Hands-on mentaliteit, je bent veel op de werkvloer
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met verschillende stakeholders.

 

Wij bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving binnen energiek familiebedrijf.
  • Een uitdagende rol in een groeiend horecaconcept met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
  • Een goede salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Fulltime dienstverband (38 uur).

Laten we afspreken

Over ons
Bij familiebedrijf Van Staveren voorzien we elke dag mensen van energie. Dit doen we met een team van 160 betrokken en enthousiaste collega’s. Samen zorgen we ervoor dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is, maar ook door een omgeving aan te bieden waar je even kunt ontsnappen uit je dagelijkse routine. Van tankstation tot levering bij bedrijven en van een schone auto tot een lekker broodje en verrassend goede koffie.

Ben jij de energieke Foodspecialist Horeca die ons team komt versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: werken@staveren.nl. Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Neem dan via e-mail contact op met Jitha van Staveren: jvs@staveren.nl. Solliciteren kan via onderstaande formulier.

Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 160 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie