Banner

Tank S Luttelgeest

Van Staveren exploiteert tankstations onder de naam Tank S. De locaties van Tank S zijn herkenbaar schoon en bieden de gast het gemak om te tanken.Tank S staat voor persoonlijk en dichtbij. De slogan "Ik Tank S" draagt daaraan bij.

Spaaractie!Website Blok 1

Wij zijn jarig en willen dit graag met u vieren! U kunt nu sparen voor de Walra servies producten. Spaar voor de twee gratis mokken of een van de andere stijlvolle Walra producten.
Lever uw tankbon bij onze bemande locaties in en ontvang alsnog de spaarstickers. Spaarstickers sparen kan t/m zondag 17 december 2017. Een volle kaart kunt u inleveren t/m zondag 31 december.

Ik Tank S

Alle Tank S locaties, bemand en onbemand, zijn kwaliteitslocaties. Altijd willen we hier service bieden. Wekelijks wordt de locatie in Tollebeek schoongemaakt en goed gefaciliteerd, zodat iedereen er snel en eenvoudig kan tanken. Maar vooral zeggen we dat tanken bij Tank S persoonlijk en dichtbij is. In de campagne "Ik Tank S" vertellen lokale bekendheden, zoals Rianne van Hulzen en Rick de Jong, waarom ze juist hier tanken.

 

Banner 1E Zaterdag Locatiepagina

Tank S Luttelgeest
Tank S Luttelgeest
Kamplaan 1
8315AN LUTTELGEEST
0527-636363
Inclusief:
24 uur tanken