Esso - Synergy Supreme Diesel

Synergy Supreme+ Diesel: Onze premiumdiesel diesel heeft twee keer zoveel kwaliteitsadditief als de gewone Esso Synergy Diesel, wat kan bijdragen aan het grondiger schoonhouden van je motor. Dit helpt je om betere prestaties en meer vermogen uit je motor te halen**. 

  • Esso's Synergy Supreme Diesel bevat twee keer zoveel kwaliteitsadditieven als de standaarddiesel, waardoor uw motor dieper gereinigd wordt en beter presteert.
  • Tests hebben uitgewezen dat regelmatig gebruik van de Synergy Supreme Diesel helpt om uw motor efficiĆ«nter te laten lopen.
  • Esso's Synergy Supreme Diesel helpt afzettingen in uw motor te verwijderen die zich met de tijd opstapelen. Dit draagt bij tot een lagere uitstoot.

**Basis voor vergelijking van claims over Esso Synergy Supreme+ Diesel: De uitlaatgassen hebben te maken met CO, HC en NOx. De claims zijn gebaseerd op een of meer van de volgende elementen: (1) tests (intern of door een derde) van voertuigen en/of motoren; (2) publicaties van de overheid; en/of (3) vak- of wetenschappelijke literatuur. De claims zijn van toepassing op de prestaties van diesel die Esso verkoopt bij bepaalde Esso-tankstations in Nederland, vergeleken met een normale brandstof zonder additieven die verkocht wordt in Nederland. Zuinigheid en voertuigprestaties hangen ook af van de soort motor, rijstijl en andere factoren. 

Klik hier voor onze Esso locaties.