HomePannen van Daniel Courtier

spaar voor 62% korting op

Pannen van Daniel Courtier

Klik hier om naar de actiepagina te gaan.

Je kunt bij Van Staveren weer sparen voor leuke artikelen. Tank en spaar voor zes verschillende pannen uit de Cheff Collection van Daniel Courtier!

Boodschappen doen, ingrediënten klaarleggen, snijplank op het aanrecht, keukenmessen geslepen, olie in de pan… kokkerellen maar! De Daniel Courtier Chef Collection is gemaakt van gesmeed aluminium met een duurzame anti-aanbak laag. De pannen zijn ook nog eens geschikt voor alle warmtebronnen. ideaal toch? Kenmerkend is een hoge thermische geleidbaarheid, dit betekend dat de warmte snel en gelijkmatig verdeeld wordt over alle oppervlakken van de pan. Een stoere, mat zwarte pannenlijn met massieve, roestvrij stalen handvatten die niet warm worden. De pannen zijn vaatwasser bestendig en kunnen in de oven, let op, dan kunnen de handvatten wel warm worden! 

Kijk hier voor alle actievoorwaarden.

Werken bij

Gewoon, goed werk

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 85 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Leuke acties en aanbiedingen

In het overzicht hieronder vind je welke acties er momenteel lopen.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie