Banner

Missie Van Staveren

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf, opgericht in 1947 en houden ons sindsdien bezig met de handel in brandstoffen. Gestart in de Noordoostpolder en inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote tankstationexploitant in Noord- en Oost-Nederland. Door gezonde expansie en het behalen van een eerlijk rendement is de weg gecreƫerd voor de volgende generatie van het familiebedrijf.

 

Betrouwbaar

Voor gasten, relaties, leveranciers en medewerkers zijn wij een betrouwbare partner. Voor ons is het belangrijk om altijd hoogwaardige kwaliteitsproducten van A-merken te leveren tegen een eerlijke en concurrerende prijs. Wanneer wij zelf een product of dienst ontwikkelen stellen wij een hoge eis aan de betrouwbaarheid daarvan. Het is dan ook bewust dat wij al sinds 1947 nauw samenwerken met Shell. Het nakomen van afspraken, in welke vorm dan ook, is voor ons de sleutel naar succes.

Door te luisteren naar onze medewerkers en zowel ontwikkeling als persoonlijke aandacht hoog op de agenda te zetten, werken we met betrokken mensen. Ze hebben iets over voor het familiebedrijf. Wij bieden hen een gezonde en veilige werkomgeving.

 

Relatiegericht & Gastheerschap

Wij investeren in een duurzame relatie. Een open en eerlijke bedrijfscultuur ligt hieraan ten grondslag. Wij voorzien in de wensen en behoeften van onze gasten, relaties en medewerkers. Dit doen wij door naar hen te luisteren en te reageren op vragen. Wij dragen graag bij aan het succes van onze relatie en zien dit als meerwaarde voor beide. Wij geloven in gastvrijheid, want als een klant zich gast voelt zal hij zich gedragen als een ambassadeur.

 

Vernieuwend

Wij zijn toekomstgericht en als zodanig in voor uitdagingen welke de markt ons biedt. Dit doen wij door nauwlettend marktontwikkelingen te volgen. Ontwikkelingen/innovaties die bijdragen aan het succes van zowel de onderneming als de relatie, zien wij als een kans om toe te voegen aan onze diensten- en productenportfolio. Ook zijn wij in staat zelf nieuwe producten of diensten te ontwikkelen, die inspelen op de marktontwikkelingen.