Martho Flexwerk ontvangt nieuwe tankkaart

maandag 17 februari 2020

Overhandiging Tankkaart Martho Web

V.l.n.r. Robert Nijboer, Hiddo de Bruin en Pim Meijer

 

Namens N. van Staveren B.V. overhandigt Commercieel manager Pim Meijer de Van Staveren Tankkaart aan directeur Hiddo de Bruin van Martho Flexwerk B.V. in Emmeloord. Meijer: "Vanaf deze maand geven wij de nieuwe tankkaart uit." Robert Nijboer, verantwoordelijk voor het wagenpark bij Martho Flex, en Hiddo de Bruin zijn blij met de tankkaart: "Het online beheer is voor ons een stuk verbeterd".

 

Volgens Meijer is er, naast de nieuwe look van de tankkaart, meer veranderd. "De tankkaart is in eerste instantie geschikt om bij ons te tanken, de auto te wassen en voor de aanschaf van autogebonden producten in de shops. De klant kan zelf online bepalen welke functies hij aan/uit zet. Als de klant inlogt op de webportal ziet hij alle instellingen en overzichten. Alles wat je hier verandert, is real time doorgevoerd op de tankkaart. We hebben bewust gekozen voor meer gebruikersgemak."

 

Voor de meeste klanten is het betalen op rekening de grootste plus van de tankkaart. Geen tankbonnen meer bewaren, maar overzichtelijke facturen op naam. Meijer: "Die zijn wel zo handig voor de BTW teruggave. De hele factuurgeschiedenis is in de webportal terug te vinden. Fleetowners met meerdere tankkaarten vinden vooral de limiet- en productkeuze belangrijk en dat de tankkaart is te koppelen aan een kenteken en chauffeursnaam. Ik merk dat er steeds meer behoefte is aan efficiënter rijden. Minder brandstofverbruik. Daar gebruikt men o.a. de data in de webportal voor. Je kan chauffeurs prima aanspreken op rijgedrag en energie besparen belonen. Zeg maar het 'nieuwe rijden' stimuleren."

 

De huidige tankkaart, de Van Staveren Business Card, blijft gewoon werken. Deze wordt op termijn vervangen door de nieuwe Van Staveren Tankkaart. Alle klanten worden hier van tevoren over geïnformeerd. Bent u nog geen klant? Vraag de Van Staveren zakelijke tankkaart aan via www.staveren.nl/tankkaart.