fbpx
HomeActiesUpgrade jouw werkplek
Gratis Eurol Statafel Blad. Eurol Actie

Gratis Eurol Statafel Blad

Upgrade jouw werkplek

Van Staveren is verheugd om een spannend nieuw aanbod aan te kondigen voor al onze gewaardeerde klanten! Bij aankoop van 2 vaten of 6 drums volsynthetische Eurol olie, ontvang je nu namelijk een GRATIS EUROL STATAFEL BLAD cadeau. Deze speciale aanbieding is echter beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang!

Bij aankoop van volsynthetische motorolie

Het gratis EUROL STATAFEL BLAD is niet alleen een handig en praktisch accessoire voor jouw werkplaats. Het voegt ook direct een vleugje stijl toe aan de ruimte. Of het nu gaat om een professionele autogarage, een werkplaats of gewoon jouw eigen hobbyruimte, deze statafel is eenvoudig te monteren en tevens een geweldige aanvulling op jouw (werk)locatie.

Waarom kiezen voor volsynthetische Eurol olie?

Eurol is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige smeermiddelen en oliën. De volsynthetische Eurol olie biedt dan ook uitstekende bescherming en prestaties voor verschillende voertuigen en machines. Of je nu een fervent autoliefhebber bent, een industrieel bedrijf runt of gewoon jouw apparatuur soepel wilt laten werken, Van Staveren staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lees meer over Eurol Smeermiddelen

Neem contact op met jouw accountmanager voor jouw Gratis Eurol Statafel Blad .

Voor meer informatie over deze speciale aanbieding en de beschikbaarheid van de GRATIS EUROL STATAFEL BLAD, kan je rechtstreeks contact opnemen met jouw contactpersoon. Zij staan klaar om je te helpen met al uw vragen en om je te begeleiden bij jouw aankoop.

Dit aanbod is alleen geldig zolang de voorraad strekt. Zorg er dan ook voor dat je er snel bij bent om te profiteren van deze geweldige deal.

Overzicht van actie-producten

Over Van Staveren 

Wij zijn een toonaangevende leverancier van hoogwaardige brandstoffen, smeermiddelen, tankpassen, oliën en aanverwante producten. Met een breed scala aan producten en uitstekende klantenservice streven we ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hen te voorzien van de beste oplossingen voor hun bedrijf of hobby.

Disclaimer:

Deze aanbieding is geldig voor een beperkte periode. Het aanbod is afhankelijk van beschikbaarheid.

Datum: 28-07-2023

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie