fbpx
HomeActiesEen verrassing bij elke bestelling
Jitha Flevolandse Zakenvrouw 2023 Trakteert

Bij bemande Shell stations in Flevoland

Een verrassing bij elke bestelling

“Onze directeur, Jitha van Staveren, mag zich alweer enige maanden Flevolands Zakenvrouw van het jaar noemen in de categorie MKB. Deze titel maakt haar heel trots en de erkenning wordt enorm gewaardeerd. Maar er is iets wat mij ons nog trotser maakt: het besef dat deze eer niet alleen aan mij toebehoort. Het is een erkenning voor het harde werk, de toewijding en de energie van alle geweldige collega’s. Samen zetten we ons in voor het geven van energie. Met deze prestatie hoopt Jitha andere vrouwen te inspireren en te motiveren. “Heeft u een droom of een passie? Ga ervoor en laat u niet tegenhouden door verschillende (externe) factoren.”

Bedankt voor uw steun, vertrouwen en samenwerking

Om onze dankbaarheid in te luiden, zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze feestelijke pepernotenactie volgende week van start gaat! Tijdens onze pepernotenactie krijgen al onze gasten bij elke transactie tussen 15 en 19 november een feestelijk zakje pepernoten als blijk van waardering voor hun bezoek aan ons tankstation. Deze heerlijke traktatie is ons kleine gebaar om jullie te bedanken voor jullie samenwerking en vertrouwen.

Wil je kans maken op €50 tanktegoed?
Naar actiepagina 

kans maken op tanktegoed

Om onze waardering te tonen voor de samenwerking en het vertrouwen in ons werk, maak je tot 17 december kans op een tanktegoedbon ter waarde van € 50,-. Meedoen is heel gemakkelijk, hiervoor hoeft u zich alleen aan te melden op onze actiepagina. Bij iedere 100 inschrijvingen verloten wij een tanktegoedbon. Op 20 december maken we de winnaars bekend, waarna de tegoedbon wordt uitgereikt. Winnaar krijgen persoonlijk bericht.

Feestelijke Pepernotenactie en ontvang extra voordeel bij elke tankbeurt!

Van 22 tot 26 november trakteren we bij elke bestelling op een zakje heerlijke pepernoten. Maar dat is nog niet alles! Elk zakje bevat een exclusieve QR-code waarmee je kans maakt op gratis tanken in onze geweldige winactie.

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we voor deze hele week onze brandstofprijzen verlaagd. Een extra reden om langs te komen en te profiteren van deze spectaculaire aanbieding.

Kom naar een van onze Shell Tankstations in Flevoland tussen 22 en 26 november en geniet van dit buitengewone aanbod. Vergeet niet: elke tankbeurt levert je Extra Voordeel op!

Bedankt voor jullie vertrouwen en samenwerking.
Tot volgende week

Geldig bij de volgende locaties

Shell Almere Buiten Oost

Meer informatie

Shell Dronten

Meer informatie

Shell Gildenhof

Meer informatie

Shell Hooiveld

Meer informatie

Shell Randweg

Meer informatie

Shell Urk

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie