fbpx
HomeProductenSmeermiddelenMotorolieEurol syntence 5W-30
Eurol syntence 5W-30 Van Staveren smeermiddelen
Eurol syntence 5W-30 Van Staveren smeermiddelen
Eurol syntence 5W-30

Direct bestellen

DD slash MM slash JJJJ

Eurol smeermiddelen

Eurol syntence 5W-30

Eurol Syntence 5W-30 is een volsynthetische olie voor gebruik in benzine-, LPG- en dieselmotoren, van personenwagens en lichte bedrijfs- wagens, die uitgerust zijn met roetfilters (t.b.v. de Euro-4 uitstootnorm). Deze olie is met name ontwikkeld voor personenwagens en lichte bedrijfswagens van de VAG-groep (Volkswagen, Audi, Seat en Skoda) en is geschikt voor zeer lange olie verversingintervallen (tot 30.000 km voor benzine- en tot 50.000 km voor dieselmotoren).

Voldoet aan alle vereisten uit ACEA C2

Eurol Syntence 5W-30 zorgt voor een uiterst snelle opbouw van een stabiele smeerfilm bij de koude start, en die stabiel blijft bij hoge bedrijfs- temperaturen, terwijl onnodige wrijving in de motor zoveel mogelijk vermeden wordt. Eurol Syntence 5W-30 is met name ontwikkeld om aan de VW specificaties 504.00 en 507.00 tegemoet tekomen, maar is ook geschikt voor auto’s waarvoor oudere VW-specificaties zijn voor- geschreven (zoals 503.00, 506.00, 506.01, 505.01, 502.00, 500.00, 501.01 en 505.00). Verdere testen hebben uitgewezen dat dit product ook voldoet aan de eisen die gesteld zijn voor de MB 229.51 specificatie, waardoor deze olie niet alleen een universeel product is voor Volkswagen, maar ook voor Mercedessen. Voldoet aan alle vereisten betreffende motorbescherming uit ACEA C2.

Eurol al 40 jaar kwaliteit in smeermiddelen

Onze producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar rally, FIA WTCR, offroad rally’s en dragracing. Maar we doen meer. Het ‘Eurol House of Excellence’-kwaliteitsprogramma draagt bij aan de continue ontwikkeling van onze mensen en de processen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij alle medewerkers van Eurol centraal: met passie zetten we ons in om voertuigen en machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven. Bent u op zoek naar agrarische smeermiddelen van Eurol? Dan bent u bij Van Staveren aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij een groot aanbod Eurol smeermiddelen voor de agrarische sector. We leveren diverse soorten smeermiddelen om de motor, hydrauliek en aandrijving van uw tractor, landbouwmachine of andere toepassing te smeren. Van universele STOU en UTTO- oliën, tot aan diverse motor, transmissie en hydraulische oliën met brandstof besparende eigenschappen.

Actuele prijzen?

Neem vrijblijvend contact op

Heb je behoefte aan een (uitgebreid) advies, wil je meer informatie over ons assortiment of wil je direct bestellen? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 0800 – 0234 238 of mail@staveren.nl

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie