fbpx
HomeProductenSmeermiddelenHydrauliek olieShell Tellus S2 VX 46
Shell Tellus S2 VX 46

Vandaag besteld is morgen geleverd

Shell Tellus S2 VX 46

Direct bestellen

DD slash MM slash JJJJ

Hydrauliek olie

Shell Tellus S2 VX 46

Shell Tellus S2 VX hydraulische vloeistoffen zijn hoogwaardige oliën gebaseerd op ‘Group II’ basisoliën die gebruik maken van Shell’s unieke gepatenteerde technologie en bieden een uitzonderlijke bescherming en prestatie over een breed temperatuurbereik. Ze weerstaan hoge temperaturen en mechanische stress en zijn ideaal geschikt voor mobiele en andere toepassingen die onderhevig zijn aan sterk wisselende temperaturen.

Prestaties kenmerken & voordelen

Shell Tellus S2 VX oliën helpen onderhoudsintervallen te verlengen van het materieel door de goede thermische en chemische stabiliteit. Dat minimaliseert sludge vorming en levert een hogere betrouwbaarheid en reinheid van het systeem. Shell Tellus S2 VX oliën zijn chemisch zeer stabiel, ook in aanwezigheid van water, waardoor de oliestandtijden kunnen toenemen en het gevaar op corrosie en roestvorming vermindert in vochtige omstandigheden. Shell Tellus S2 VX oliën bevatten een hoogwaardige ‘shear’ stabiele viscositeitverbeteraar. Dat zorgt voor minimale variatie in de vloeistofeigenschappen gedurende de hele olielevensduur.

Technische informatie

Hydraulische en krachtoverbrengingsystemen die gebruikt worden in onbeschutte omgevingen kunnen onderheving zijn aan zeer wisselende temperaturen. Door de hoge viscositeitsindex heeft Shell Tellus S2 VX een uitstekend prestatievermogen bij zowel lage starttemperaturen als onder volbelaste zware bedrijfsomstandigheden.

Precisie van hydraulische systemen vereisen een uitstekende controle van de vloeistofviscositeit onder alle omstandigheden. Shell Tellus S2 VX biedt deze eigenschappen met een verhoogde temperatuurviscositeitstabiliteit in vergelijking met ISO HM oliën.

Shell Tellus S2 VX oliën zijn geschikt voor marine toepassingen waar ISO HV type hydraulische vloeistoffen worden voorgeschreven.

Parker Denison (HF-0, HF-1, HF-2)
Eaton E-FDGN-TB002-E
Fives (Cincinnati Machine) P-70
ISO 11158 (HV vloeistoffen)
DIN 51524 Part 3 HVLP type
ASTM D6158 (HV vloeistoffen)
Swedish Standard SS 15 54 34 AM
Bosch Rexroth Fluid Rating RDE 90245

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie