fbpx
HomeProductenBrandstoffenShell FuelSave Diesel
Shell fuelsave diesel
Fuelsave diesel
Shell FuelSave Diesel

Direct bestellen

DD slash MM slash JJJJ

Brandstoffen

Shell FuelSave Diesel

De reinigende kracht van Shell FuelSave Diesel is onmiskenbaar. Vuilafzettingen op verstuivers van moderne dieselmotoren leiden tot minder efficiënte verbranding, wat resulteert in koppelverlies, hoger brandstofverbruik en hogere CO2 emissie. Bestel FuelSave Diesel bij Van Staveren en merk het verschil. Bespaar tot 3% brandstof. Profiteer van de voordelen van deze hoogwaardige brandstof, zoals verbeterde efficiëntie, schoonmaakkracht en motorbescherming. Plaats vandaag nog je bestelling en ervaar de voordelen van FuelSave Diesel voor jouw voertuig!

Motor efficiëntie dankzij Shell FuelSave Diesel

Met verder ontwikkelde en meer precieze dieselmotortechnieken is het voorkomen van vuilafzettingen op verstuivers van nog groter belang, om zo verlies in efficiëntie te minimaliseren. Dat is waarom de vernieuwde FuelSave Diesel speciaal is samengesteld met de DYNAFLEX Technologie, de nieuwe en exclusieve tweevoudige reinigingstechniek.

Dit zeggen de experts

De vernieuwde FuelSave Diesel voldoet aan de ACEA Worldwide Fuel Charter eisen met betrekking tot minder dan 2% vermogensverlies, gerelateerd aan schonere verstuivers. Shell Diesel is ontworpen om de efficiëntie van de motor te verbeteren en geeft meer trekkracht als het echt nodig is.

Shell Fuelsave diesel bestellen

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Liever direct vanuit de pomp? Bekijk de locaties waar Fuelsave diesel aan de pomp verkrijgbaar is

Locaties

Actuele prijzen?

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Technische informatie

Shell FuelSave Diesel biedt verschillende voordelen voor voertuigen en hun eigenaren. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

1. Verbeterde brandstofefficiëntie: Shell FuelSave Diesel is speciaal geformuleerd om de motorprestaties te optimaliseren en de brandstofefficiëntie te verbeteren. Dit kan leiden tot een lager brandstofverbruik en dus kostenbesparingen.

2. Schoonmaakkracht: De brandstof bevat reinigende additieven die helpen om de motor schoon te houden door afzettingen op de injectoren en kleppen te verminderen. Hierdoor kan de motor soepeler werken en kunnen mogelijke prestatieproblemen worden voorkomen.

3. Betere bescherming: Shell FuelSave Diesel biedt een uitstekende bescherming van de motoronderdelen, zoals de brandstofpomp en injectoren. Dit helpt de levensduur van de motor te verlengen en mogelijke slijtage te verminderen.

4. Lagere uitstoot: Door de verbeterde verbranding en schonere motorprestaties kan Shell FuelSave Diesel de uitstoot van schadelijke stoffen, zoals fijnstof en stikstofoxiden (NOx), verminderen. Dit draagt bij aan een schonere en gezondere omgeving.

5. Compatibiliteit: Shell FuelSave Diesel is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste dieselmotoren, waardoor het geschikt is voor diverse voertuigen, inclusief personenauto's, vrachtwagens en landbouwvoertuigen.

6. Het gebruik van Shell FuelSave kan dus resulteren in kostenbesparingen, betere prestaties, schonere motoren en verminderde impact op het milieu. Het is altijd raadzaam om de specifieke voordelen en aanbevelingen van de fabrikant van je voertuig te raadplegen.

Van Staveren is een leverancier die Shell FuelSave Diesel levert in Midden- en Noord-Nederland binnen een periode van 48 uur na het plaatsen van een bestelling. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor het bestellen en laten leveren van Shell FuelSave Diesel op locatie in deze regio's. Neem contact met ons op over de exacte leveringsgebieden, prijzen en andere details met betrekking tot het bestellen en leveren van Shell FuelSave Diesel.

Tank je liever zelf bij één van onze tankstations? Dan is dit uiteraard mogelijk bekijk waar wij Shell Fuelsave diesel aanbieden.

Van staveren Fuelsave diesel

Succesverhalen

Wij vertellen graag wat klanten van ons vinden. Lees hier hoe wij samen met onze klanten substantiële brandstofbesparingen gerealiseerd hebben.

Meer informatie
Brandstofinstallatie

Brandstofinstallaties

Van Staveren verzorgt iedere gewenste tankinstallatie als het gaat om de gewenste inhoud, boven- of ondergronds en volgens alle wettelijke regelgeving zoals een erkende KIWA-installateur.

Meer informatie
Van Staveren Brandstofgroothandel

Agrarisch

Sectoren

(Bio)brandstoffen, smeermiddelen, propaan en AdBlue op jouw thuistankinstallatie of werklocatie afgestemd op de landbouwsector. Van Staveren levert ondersteuning op maat.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie